Mød vores dygtige undervisere og behandlere

Bag visdomsretreatet står en række dygtige mennesker, som hver især brænder for at skabe en stor personlig oplevelse for dig.

Bo Petersen

Bo er uddannet åndedrætsterapeut, stresscoach, NLP-træner og enneagram-træner som han underviser i på retreatet.

Jens Peter Hansen

Jens Peter underviser i åndedrætsterapi (BSH) og leder ceremonier. Han er uddannet rebirther, psykoterapeut og astrolog.

Mette Maja Mouritsen

Mette er tidligere læge, psykoterapeut og mindfulness instruktør. Nu er hun forfatter og foredragsholder.

Bettina Mundt

Bettina er massør mm. og tilbyder på dette retreat, zoneterapi, massage eller en kombi.

Laura Betak Sparholt

Laura er yogalærer og har flere uddannelser bag sig. Hun underviser i yin, restorativ, hatha og flow. Laura nyder at formidle yogaen og bliver stadigt fascineret af, hvad yoga kan, hos sig selv og sine elever.

Jesper Brix

Jesper Brix tryller i køkkenet på dette års Visdomsretreat. Økologi, lokale råvarer, smag og bæredygtighed er nøgleordene for Jesper.

Flemming Nielsen

Flemming er stifter og leder af Visdomsretreat, hvor han også driver visdomscafeen

Anita Bertelsen

Anita er uddannet massør og har mere end 20 års erfaring. Hun driver til dagligt Massage-Briksen, der tilbyder behandlinger både i firmaer og til private. Anita tilbyder afspændingsmassage og healingmassage.

Marianne Thorsen

Det er Marianne der tager telefonen, svarer på mails og hjælper dig med spørgsmål om Visdomsretreats og står bag det store puslespil med vagtplaner, indkvartering og indkøb til retreatet.

Ulrik Fält-Hansen

Ulrik er født og opvokset i området omkring Holberggård og glæder sig til at tage dig med på gåture, cykelture og hvis det er vejr til det, også en kajaktur ved stranden.

Benedikte Helgason

Benedicte er certificeret systemisk familieopstiller fra ISFO, Frederiksberg. Hun arbejder holistisk og har en række uddannelser bag sig.

Tina Marie Nielsen

Tina Marie er en passioneret lydhealer, som elsker at forkæle sine medmennesker med lydhealing, der på bedste vis beroliger nervesystemet.

Steen Beck-Hansen

Steen har +20 års erfaring som NLP Træner, coach, facilitator og underviser. Han er en særdeles engageret og nærværende formidler og træner. Steen bruger både hjerte og humor til at omsætte kompleks teori til noget, der let kan omsættes til hverdagen.

Maria Rose

Maria Rose er danser, psykomotorisk terapeut og yogalærer.

Jens Andersen

Han er uddannet i 1995 og har medvirket i et væld af revyer, tv-serier, film og mere end 50 teaterstykker på det Kongelige Teater, Østre Gasværk, Bellevue m.fl I 2010 fik han en Bodil-statuette for sin medvirken i Ole Bornedals film ’Fri os fra det onde’. Har optrådt ved fortællekoncerter med bl.a. Storstrøms Kammerensemble og flere symfoniorkestre, og skriver digte, prosa og manuskripter.

Martin Spang Olsen

Martin Spang Olsen er primært kendt i Danmark som sundheds- og bevægelsesekspert, maler og stuntkoordinator. Men hans professionelle karriere spænder over 28 professionelle titler, primært inden for kunst, terapi, kampkunst og undervisning. Han er direktør for MSO Productions og cand.mag. i musikvidenskab og oldtidskundskab

Rolf Eckersberg

Rolf er åndedrætsterapeut og assistent på BSV-forløbet.

Anette Nøddelund

Anette er åndedrætsterapeut og assistent på BSV-forløbet og tilbyder derudover 1:1 sessioner i BSV.

Lisbeth Lysdal

Lisbeth er har flere uddannelser i terapi, healing og energiarbejde bag sig. På retreatet tilbyder hun workshops med rejser i forskellige lag af bevidstheden og individuel behandling med healing og/eller åndedrætsterapi.

“En kæmpe øjenåbner ind i mig selv, og helt sikkert er vejen banet for mere af den slags til mig. Så et kæmpe tak til jer alle for nok den bedste uge i mit nye liv“

- Jette Malmskov