Mød vores dygtige undervisere og behandlere

Bag visdomsretreatet står en række dygtige mennesker, som hver især brænder for at skabe en stor personlig oplevelse for dig.

Bo Petersen

Bo er uddannet åndedrætsterapeut, stresscoach, NLP-træner og træner i enneagrammet, som han underviser i på retreatet.

Jens Peter Hansen

Jens Peter underviser i åndedrætsterapi (BSH) og leder ceremonier. Han er uddannet rebirther, psykoterapeut og astrolog.

Bettina Mundt

Bettina er massør mm. og tilbyder på dette retreat, zoneterapi, massage eller en kombi.

Jesper Brix

Jesper Brix tryller i køkkenet på dette års Visdomsretreat. Økologi, lokale råvarer, smag og bæredygtighed er nøgleordene for Jesper.

Flemming Nielsen

Flemming er stifter og leder af Visdomsretreat, hvor han også driver visdomscafeen

Anita Bertelsen

Anita er uddannet massør og har mere end 20 års erfaring. Hun driver til dagligt Massage-Briksen, der tilbyder behandlinger både i firmaer og til private. Anita tilbyder afspændingsmassage og healingmassage.

Marianne Thorsen

Det er Marianne der tager telefonen, svarer på mails og hjælper dig med spørgsmål om Visdomsretreats og står bag det store puslespil med vagtplaner, indkvartering og indkøb til retreatet.

Tina Marie Nielsen

Tina Marie er en passioneret lydhealer, som elsker at forkæle sine medmennesker med lydhealing, der på bedste vis beroliger nervesystemet.

Steen Beck-Hansen

Steen har +20 års erfaring som NLP Træner, coach, facilitator og underviser. Han er en særdeles engageret og nærværende formidler og træner. Steen bruger både hjerte og humor til at omsætte kompleks teori til noget, der let kan omsættes til hverdagen.

Maria Rose

Maria Rose er danser, psykomotorisk terapeut og yogalærer.

Jens Andersen

Han er uddannet i 1995 og har medvirket i et væld af revyer, tv-serier, film og mere end 50 teaterstykker på det Kongelige Teater, Østre Gasværk, Bellevue m.fl I 2010 fik han en Bodil-statuette for sin medvirken i Ole Bornedals film ’Fri os fra det onde’. Har optrådt ved fortællekoncerter med bl.a. Storstrøms Kammerensemble og flere symfoniorkestre, og skriver digte, prosa og manuskripter.

Rolf Eckersberg

Rolf er åndedrætsterapeut og assistent på BSV-forløbet.

Anette Nøddelund

Anette er åndedrætsterapeut og assistent på BSV-forløbet og tilbyder derudover 1:1 sessioner i BSV.

Lisbeth Lysdal

Lisbeth er har flere uddannelser i terapi, healing og energiarbejde bag sig. På retreatet tilbyder hun workshops med rejser i forskellige lag af bevidstheden og individuel behandling med healing og/eller åndedrætsterapi.

Maya Luna H. Ostersen

Maya står for vores yoga og er uddannet inden for Kundalini Yoga og Yoga Nidra i Indien. Hun er også uddannet som BreathWork facilitator (af mange forskellige slags fra Individuel Catharsis til Group Synergy) og Sound Healer

Søren Gøttsche

Søren er uddannet journalist og arbejder som kommunikationsdesigner. Han driver thykom.dk og yourlovelab.earth

Tina Rem Rasmussen

Tina Rem Rasmussen er certificeret Mentalhygiejnisk Instruktør, forfatter til bogen “Følg dit hjerte – og find din indre sandhed med mentaltræning” og senest til “Digte i dialog”. Hun er kursusinstruktør og foredragsholder

Kaspar Meitil

Kaspar Meitil er autoriseret psykolog (cand.psych.aut.) med klinik i Silkeborg centrum. Født i 1992 og uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2019. Han er forfatter til “Meditation og bevidsthed - om mental frihed, kropsligt nærvær og eksistentiel fordybelse“ (2024) og “Kunsten at glemme sig selv - på vej mod en selvløs psykologi“ (2020)

“En kæmpe øjenåbner ind i mig selv, og helt sikkert er vejen banet for mere af den slags til mig. Så et kæmpe tak til jer alle for nok den bedste uge i mit nye liv“

- Jette Malmskov