Mød vores dygtige undervisere og behandlere

Bag visdomsretreat står en række dygtige mennesker, som hver især brænder for at skabe en stor personlig oplevelse for dig.

Bo Petersen

Bo er uddannet åndedrætsterapeut, stresscoach, NLP-træner og enneagram-træner som han underviser i på retreatet.

Jens Peter Hansen

Jens Peter underviser i åndedrætsterapi (BSH) og leder ceremonier. Han er uddannet rebirther, psykoterapeut og astrolog.

Mette Maja Mouritsen

Mette er tidligere læge, psykoterapeut og mindfulness instruktør. Nu er hun forfatter og foredragsholder.

Bettina Mundt

Bettina er massør mm. og tilbyder på dette retreat, zoneterapi, massage eller en kombi.

Laura Betak Sparholt

Laura er yogalærer og har flere uddannelser bag sig. Hun underviser i yin, restorativ, hatha og flow. Laura nyder at formidle yogaen og bliver stadigt fascineret af, hvad yoga kan, hos sig selv og sine elever.

Jan Fruergaard

Jan er passioneret kok og madkunstner. ”Fokusset i mit køkken er at kreere sanseoplevelser, der rammer det visuelle, smagen og hjertet. Ærlighed og bæredygtighed er bærende værdier i mit liv og min kogekunst”

Flemming Nielsen

Flemming er stifter og leder af Visdomsretreat, hvor han også driver visdomscafeen

Anita Bertelsen

Anita er uddannet massør og har mere end 20 års erfaring. Hun driver til dagligt Massage-Briksen, der tilbyder behandlinger både i firmaer og til private. Anita tilbyder afspændingsmassage og healingmassage.

Marianne Thorsen

Det er Marianne der tager telefonen, svarer på mails og hjælper dig med spørgsmål om Visdomsretreats og står bag det store puslespil med vagtplaner, indkvartering og indkøb til retreatet.

Ulrik Fält-Hansen

Ulrik er født og opvokset i området omkring Holberggård og glæder sig til at tage dig med på gåture, cykelture og hvis det er vejr til det, også en kajaktur ved stranden.

Benedikte Helgason

Benedicte er certificeret systemisk familieopstiller fra ISFO, Frederiksberg. Hun arbejder holistisk og har en række uddannelser bag sig.

Tina Marie Nielsen

Tina Marie er en passioneret lydhealer, som elsker at forkæle sine medmennesker med lydhealing, der på bedste vis beroliger nervesystemet.

Steen Beck-Hansen

Steen har +20 års erfaring som NLP Træner, coach, facilitator og underviser. Han er en særdeles engageret og nærværende formidler og træner. Steen bruger både hjerte og humor til at omsætte kompleks teori til noget, der let kan omsættes til hverdagen.

“En kæmpe øjenåbner ind i mig selv, og helt sikkert er vejen banet for mere af den slags til mig. Så et kæmpe tak til jer alle for nok den bedste uge i mit nye liv“

- Jette Malmskov