Priser & Tilmelding

Bo i telt, shelter eller delt dobbeltværelse

Holberggård råder over moderne, lyse værelser og et hyggeligt shelterområde med plads til 12 overnattende. De 2 shelters er placeret rundt om en bålplads. Du har også mulighed for at slå dit telt op på området omkring shelteret. Hvis du vælger shelter eller telt, er der toilet på shelterpladsen og du har adgang til bad indenfor på Holberggård. Hvis du ikke selv har eget telt, har du mulighed for at leje et på Holberggård. Du betaler leje for teltet, når du tilmelder dig retreatet.

Priser

Derfor har vi lave priser

Det er vigtigt for os, at flere kan være med uden at økonomien er en barriere. Formålet med retreatet er øge den kollektive bevidsthed og at give dig nogle konkrete værktøjer til at skabe et større overskud i hverdagen. Center for Vækst og Udvikling bidrager med administration og marketing, alle undervisere arbejder for 25% af deres normale honorarer og deltagerne forventes at bidrage med  1- 1.5 times arbejde dagligt i køkkenet eller ved rengøring af fælles områder. Vi fordeler opgaverne mellem alle deltagere og udsender en plan lige op til retreatet.

Vores priser

Shelter/eget telt m. adgang til bad/toilet: 3.475 kr. inkl. moms (inkl. alle workshops og hel-pension). Du skal medbringe eget badehåndklæde.
En seng på et delt dobbeltværelse pr. person: 4.995 kr. inkl. moms (inkl. alle workshops og hel-pension).

Til studerende gives kr. 300,- i rabat.

For at bibeholde den gode energi, vi skaber i fællesskab, binder du dig for en hel uge.

 

Tilmeld dig idag!

Du kan nå det endnu - vi har stadig få ledige pladser på dette års retreat. Tilmelding og betaling vil foregå via NemTilmeld. Har du spørgsmål vedr. retretatet kan du kontakte Marianne på marianne@prosedo.dk eller tlf. 40 85 11 10.

Returret

Som udgangspunkt er køb af billetter ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge refunderet. Hvis du bliver forhindret i at deltage på Visdomsretreat, kan vi desværre ikke hjælpe dig. Billetter refunderes kun, hvis retreatet aflyses. Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet.

Må jeg give billetten til en anden?

Billetten er stadig gyldig, selvom du f.eks. giver den i gave. Du skal dog altid kontakte Marianne på 40 85 11 10 eller via marianne@prosedo.dk, så vi har de korrekte kontaktinformationer.

Gensidig forståelse

Shelters

På shelterpladsen er der ro fra kl. 22 - 07.

Det er muligt at holde bål og fællessang/guitar så længe man vil, dog kun ved bålstedet på den store græsplane ved søen.

 

Deltagelse i aktiviteter:

Udover de aktiviteter, som du tilmelder dig til på forhånd samt spisetiderne, er du ikke forpligtet til at følge et fast program. Vi opfordrer dig til kun at deltage i maksimum 5 timers aktiviteter dagligt, for også at have tid til fordybelse. Mærk derfor efter hvad du selv har brug for - og især hvornår du har brug for tid til fordybelse og væren.

 

Alkoholpolitik:

Det er ikke tilladt at indtage alkohol på fællesarealerne og i forbindelse med aktiviteterne. Der serveres dog øl og vin i forbindelse med festmiddagen fredag aften. Vi vil opfordre dig til at afstå fra at indtage alkohol i løbet af ugen, fordi det er vores erfaring at det kan påvirke dit arbejde med dig selv i en negativ retning.

Maden

Maden på sommeretreatet er biodynamisk økologisk mad fra lokale producenter. Vi spiser klimakost, som understøtter bæredygtighed såvel som sundhed og velvære. 

Vi vil gerne undgå madspild under retreatet og sammensætter menuen således at madspild minimeres.

 

Birgitte laver maden

Menuen og opskrifterne – med undtagelse af festmenuen den 13. juli - er skabt af Birgitte Escherich, der har arbejdet som professionel gastronom i 25 år.

Samtlige råvarer er 100% økologiske og vegetariske, kun afbrudt af et par enkelte retter med fisk fra økologiske opdræt.

Birgittes gastronomi er baseret på at skabe en sensorisk mæthed, der både stimulerer appetitstillelse, sult og mæthed. Råvarernes kompleksitet er optimal fordi de ikke er stresset og vækstfremmet med pesticider og kunstgødning. Denne kompleksitet kombineret med en begavet tilsmagning med grundsmagene surt, sødt, salt, bittert, stærkt, oleogestus og umami stimulerer hjernes og sansernes mæthed på smag fremfor på mængde. Ligeledes er råvarernes egentlige vitalitet afgørende for et grundlæggende sundhedspotentiale. En forglemt biologi, der er overset i den vestlige madkultur og som kun opnås ved at tilberede mad af helt friske råvarer fremfor af industriforarbejdede.

Derfor er alle måltider lavet fra bunden i en simpelt men gennemtænkt menu-sammensætning, hvor smage, teksturer og den kliniske ernæring (fibre, vitaminer, mineraler, protein m.m.) skaber et bud på et fuldendt måltid.

Om Holberggård

Holberggård er en mindre gård, som er gennemrenoveret og nyindrettet til at være et hotel- og kursuscenter. Omgivelserne er de bedst tænkelige: I en storslået park med to søer og en vidunderlig omgivende natur med udsigt til Storstrømmen. Et roligt landligt paradis – som samtidig ligger i kun cirka en times kørsel fra København.

Det er nok rigtigt, at ens egen seng er den bedste. Men din næstbedste seng står på Holberggård. Og her midt i naturen, omgivet af parken og markerne, hersker en fortryllende ro. Derfor er der heller ikke tv på de enkelte værelser – aftenens og nattens eneste lyde er lejlighedsvis nattergalen og uglen. Og hvis du slet ikke er til en seng – står vores natur-shelters klare til at modtage dig. Her kan du få den mest hjertelige søvn. For derefter at kunne nyde udsigten til Storstrømmen og de bølgende marker.

Holberggård ligger i en gåafstand til Storstrømmen, hvor du også kan bade i havet ud fra en badebro. Hvis du foretrækker at bade i vores helt egen badesø – er du også hjertelig velkommen. 
Den nærmeste by – Vordingborg - ligger i cirka seks kilometers afstand. Det tager cirka otte minutter at køre derhen i bil.