Bevidst Sammenhængende Vejtrækning (BSV)

Bevidst Sammenhængende Vejtrækning fører til integration og dermed til en opløsning af det du har fortrængt i fortid og nutid. Det vil give dig et frit syn på livet i fremtiden.

 

 

Visdomscaféer

Fredag aften slår Visdomscafen dørene op for et foredrag med Birgitte Escherich. Birgitte skriver:

"Måltidet åbner og beroliger vores sanser og der i gennem genforbindes vi den natur, hvorfra vi høster. Hvert eneste af de 21 milliarder potentielle måltider der indtages i verden hver eneste dag har et kæmpe potentiale for at løfte den planetariske bæredygtighed. I dette lys er hele fødeværdikæden interessant. Så hvordan mon det lille frø, der vokser i præcis dén muld, høstet på dén måde, tilberedt således, tilsmagt optimalt, spist op, skabt sund tarm direkte fra den sunde muld via måltidet, mon egentlig hænger sammen? Hvordan kan god tilsmagning og gode råvarer påvirke klodens økosystem, genforbinde os til naturen og spare klimabelastningen fra landbruget? Alt dette - og alle mellemregningerne, vil jeg fortælle om fredag aften i Visdomscafén."

 

 

Meditation

Meditationsformen er dynamisk stilhed. Den tager sit udgangspunkt i det menneskelige energisystem - chakrasystemet. Du vil blive ledt igennem dit energisystem på en sikker og blid måde ind i en dybt lyttende proces, hvor stilheden naturligt opstår.

Yoga

Blød og nænsom morgenmeditation i bevægelse med Katerina. Træk vejret og bevæg dig ind i en ny dag igennem nænsom yoga, meditation og åndedræt.

Vores fokus bliver på indre fred og at lytte til vores indre stemme igennem bevægelse.

Krops og healing massage

Valentina er kendt vidt og bredt for sin healende hænder. Du kan vælge mellem flere former for kropsmassage.

Hun kombinerer massage ( hotstone, healing, fysiurgisk, aromaterapi ) i sine behandlinger for at bringe balance i krop og sjæl

En session koster kr. 400,- der afregnes direkte med Valentina.

Naturoplevelser

Ulrik arrangerer gåture, cykelture og kajakture i de naturskønne omgivelser i området ned til Vordingborg fjord

 

Coaching

Carl Martin tilbyder coaching på livets store og små udfordringer med afsæt i en holistisk afklaring af dine personlige ressourcer.

Coaching koster kr. 400,- pr. session, der afregnes direkte med Carl Martin.

Birgittes om hendes køkken

"Der er en ernæringsmæssig, smagsmæssig og gastronomisk mening med al min mad. Alt er tilberedt med stor glæde af råvarer i 100% økologisk eller biodynamisk kvalitet. Alt er lavet fra bunden og der bruges intet kød – blot lidt fisk, som også er fra økologisk opdræt.
De sensoriske forhold når alle menneskers smags- og duftesans, da der både arbejdes med en dyb kvalitet i råvarerne, tekstur og en tilsmagning med alle grundsmage.

Dette tilsammen stimulerer vores opfattelse af mæthed, appetit og sult på en gunstig måde ift at føle en tilpashed fra smagen, duften og teksturen, således at man i længden vil spise sig mæt i smag fremfor i mængde.
En fantastisk gave mennesket er udstyret med, når vi vælger at bruge den. Den modsatte effekt opnås ved industriforarbejdet mad, stressede råvarer (pesticider, gensplejsning, kunstgødning, vækstfremmer, hormon, medicin) samt ved tilsætning af kunstige smage og teksturer – også kaldet E-numre. Alle forhold i måltidets værdikæde er forbundet med en vitalitet eller det modsatte. I mit køkken arbejdes der bevidst med vitalitet i maden, da dette gør sig gældende for den vitalitet som personen vil opleve fra måltidet. Disse to størrelser er ligevægtet."