Bo på lyse, moderne værelser

Holberggård råder over flere moderne og lyse værelser med skøn udsigt over den dejlige sydsjællandske natur.

Weekend retreats – priser og tilmelding 2019

Weekend retreats er en non-profit events. Det er vigtigt for os, at flere kan være med uden at økonomien er en barriere. Formålet med retreatet er øge den kollektive bevidsthed og at give dig nogle konkrete værktøjer til at skabe et større overskud i hverdagen. Center for vækst og udvikling bidrager med administration og marketing, alle undervisere arbejder for 25% af deres normale honorarer og du skal derfor forvente at bidrage med  ca. 1 times arbejde dagligt i køkkenet eller ved rengøring af fælles områder o.lign.

 

Priser:

Overnatning i delt dobbeltværelse pr. person: 2.795,- kr. inkl. moms (beløbet dækker alle fælles workshops og hel-pension. Individuelle behandlinger tilkøbes på Holberggård). Du har mulighed for at tilmelde 2 på én gang og bo på samme værelse. Så giver vi jer 10% rabat på billetten.

For at bibeholde den gode energi, vi skaber i fællesskab, binder du dig for hele weekenden.

 

Datoer og tilmelding:

I 2019 afholdes weekend næste gang 25. – 27. oktober på Holberggård. Tilmelding og betaling foregår via NemTilmeld.

Der tages forbehold for program- prisændringer samt evt. aflysninger i tilfælde af manglende tilslutning. Hvis du har spørgsmål vedrørende retreatet er du velkommen til at kontakte Marianne på 40 85 11 10 eller skrive til marianne@prosedo.dk.

Gensidig forståelse

Deltagelse i aktiviteter:

Udover de aktiviteter, som du tilmelder dig til på forhånd samt spisetiderne, er der ikke et fast program, der skal følges. Vi opfordrer dig til at afsætte tid til fordybelse. Mærk derfor efter, hvad du selv har brug for - og især hvornår du har brug for tid til fordybelse og væren.

Maden

Maden på retreatet er biodynamisk og/eller økologisk mad fra lokale producenter. Vi spiser klimakost, som understøtter bæredygtighed såvel som sundhed og velvære.

Vi vil gerne undgå madspild under retreatet og sammensætter menuen således at madspild minimeres.

 

Menuen og opskrifterne er skabt af Birgitte Escherich, der har arbejdet som professionel gastronom i 25 år. Samtlige råvarer er 100% økologiske og vegetariske. Birgittes gastronomi er baseret på at skabe en sensorisk mæthed, der både stimulerer appetitstillelse, sult og mæthed. Råvarernes kompleksitet er optimal fordi de ikke er stressede og vækstfremmet med pesticider og kunstgødning. Denne kompleksitet kombineret med en begavet tilsmagning med grundsmagene surt, sødt, salt, bittert, stærkt, oleogestus og umami stimulerer hjernes og sansernes mæthed på smag fremfor på mængde. Ligeledes er råvarernes egentlige vitalitet afgørende for et grundlæggende sundhedspotentiale. En forglemt biologi, der er overset i den vestlige madkultur og som kun opnås ved at tilberede mad af helt friske råvarer fremfor af industriforarbejdede. Derfor er alle måltider lavet fra bunden i en simpelt men gennemtænkt menu-sammensætning, hvor smage, teksturer og den kliniske ernæring (fibre, vitaminer, mineraler, protein m.m.) skaber et bud på et fuldendt måltid.

Holberggård er en mindre gård, som er gennemrenoveret og nyindrettet til at være et hotel- og kursuscenter. Omgivelserne er de bedst tænkelige: I en storslået park med to søer og en vidunderlig omgivende natur med udsigt til Storstrømmen. Et roligt landligt paradis – som samtidig ligger i kun cirka en times kørsel fra København.

Det er nok rigtigt, at ens egen seng er den bedste. Men din næstbedste seng står på Holberggård. Og her midt i naturen, omgivet af parken og markerne, hersker en fortryllende ro. Derfor er der heller ikke tv på de enkelte værelser – aftenens og nattens eneste lyde er lejlighedsvis nattergalen og uglen.

Holberggård ligger i en gåafstand til Storstrømmen og den nærmeste by – Vordingborg - ligger i cirka seks kilometers afstand. Det tager cirka otte minutter at køre derhen i bil.